98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Indian Summer

Descobrint Jocs – Indian Summer

Miquel Jornet ens recomana el joc  de taula ‘Indian Summer’ a l’espai Descobrint jocs del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

descobrint jocs indiam summerEns encanten les obres que formen part d’un tot. És per això que vam parlar de Cottage Garden a la secció 133 i ara, passades 24 seccions més, us parlem d’Indian Summer: la segona part de la trilogia dels puzles d’Uwe Rosenberg.

Podem dir dues coses molt bones d’aquesta segona entrega: manté l’essència de joc calmat i plàcid, que ens resultava tan agradable i plaent, de Cottage Garden… però, alhora, afegeix alguns trets que alguns jugadors van trobar a faltar al primer títol com, per exemple, una interacció més alta entre jugadors i no haver d’estar canviant contínuament de taulers individuals.

Ara bé, corroborant que és prou diferent de Cottage Garden i potser més elegant i polit en mecàniques, no podem afirmar que Indian Summer sigui millor joc. Potser la manca d’interacció (o quasi nul·la) del primer accentua la serenor que aquesta sèrie de jocs vol transmetre.