98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – ‘Frutas Fabulosas’ de Friedemann Friese

Descobrint Jocs – ‘Frutas Fabulosas’ de Friedemann Friese

Miquel Jornet ens recomana a  l’espai Descobrint Jocs del programa ‘Via Directa’ de Ràdio Sant Andreu el joc de taula ‘Frutas fabulosas’.

pic3347862Arribem al final de la temporada 2016-2017 del Descobrint Jocs amb el sarró ple de jocs… us hem pogut descobrir només “la punta del iceberg”, i sabem que ens han quedat molts (MOLTS) jocs per poder parlar una bona estona a la secció. Això és una mostra inequívoca de la bona salut editorial.

De tot el que hem jugat i analitzat aquest any, i destinat a un públic familiar o més novençà en el món dels jocs de taula, és just destacar el paper que pot jugar aquest nou experiment lúdic de Friedemann Friese anomenat Frutas Fabulosas. L’autor de la Baixa Saxònia té detractors i admiradors… jo em compto claríssimament entre els segons, i destacaria d’aquesta nova creació seva la (com diríem en castellà) “vuelta de tuerca” al concepte Legacy que fa possible que un joc senzill de reglament (tipus filler) acabi podent jugar-se en “mode campanya” en diferents sessions de joc i amb diferents grups de joc. Ja que és un sistema 100% rejugable i adaptable (permet guardar la progressió).

Bon estiu… refresqueu el cos, però també la ment aquestes vacances! La millor manera ja la sabeu: jugant molt!