98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Fantasma Blitz: Quin ensurt!

Descobrint Jocs – Fantasma Blitz: Quin ensurt!

Miquel Jornet ens ha recomanat el joc de taula Fantasma Blitz: Quin ensurt! Es tracta d’un joc familiar

dj139Sempre és un plaer poder portar a la secció jocs que funcionen molt bé amb nens i nenes i, si a més tenen el reglament en català, tenim un valor afegit al que ja ens està acostumant Devir.

El repte d’aquesta i l’anterior secció era portar jocs reimplementats amb un xic més de dificultat que les versions originals. Doncs bé, si hi ha una franquícia que ha sabut explotar a la perfecció les diferents variants de més o menys dificultat entre els jocs de percepció visual, només podem parlar del fantasma més simpàtic dels jocs de taula: Fantasma Blitz.

A Fantasma Blitz: Quin ensurt! tenim els mateixos colors i el mateix nombre d’elements a agafar del centre de la taula… però atenció, la perversió que Zeimet inclou en un joc que ja era pervers per a les neurones atrotinades dels adults (els nens tenen el cap més fresc que nosaltres per a aquestes coses, ja ho veureu!) és que l’element vermell té la capacitat de cobrir i amagar qualsevol altre dels elements. Sembla una nimietat, però (mai millor dit) dóna moltíssim joc!