98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Escape the Room: Misterio en la Mansión del Observatorio

Descobrint Jocs – Escape the Room: Misterio en la Mansión del Observatorio

Miquel Jornet a l’espai Descobrint Jocs del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ens ha comentat una novetat Escape the Room.

dj124Una setmana més seguim parlant de jocs al Via directa de Ràdio Sant Andreu. I ho fem amb una experiència que s’ha posat molt de moda aquests darrers mesos… els jocs d’escapament.

Aquests jocs d’enginy van iniciar-se en format digital, després van passar al format físic i tot just ara estan sortint adaptacions al format taula. Avui us expliquem com és una d’aquestes adaptacions, concretament us parlem d’Escape the Room: Misterio en la Mansión del Observatorio.

La curiositat d’aquest jocs és que es consumeixen un cop es juguen, però es poden recondicionar per a ser jugats un altre cop per un altre grup de persones.

Parlem més d’experiències que de jocs… i prepareu-vos, perquè ja ha sortit una segona aventura que en anglès es diu Escape the Room: Secret of Dr. Gravely’s Retreat.