98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Entrevistem a “Pak” Gallego, autor del joc ‘Scape’ basat en la pel·lícula La Gran evasión

Descobrint Jocs – Entrevistem a “Pak” Gallego, autor del joc ‘Scape’ basat en la pel·lícula La Gran evasión

Torna una setmana més Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu i tornem a parlar d’un joc d’escapament… si fa dues setmanes havíem d’escapar de la 9a dimensió, avui toca escapar dels nazis! I com la setmana passada tenim convidat… i un altre de retruc!

PAK Gallego Scape

No ens atabalem… el joc del que parlem avui és el flamant SCAPE editat per la també nova editorial GDM Games. I les persones que ens acompanyen a l’estudi són el Francisco Gallego, més conegut com a “Pak”, com a autor i editor d’SCAPE i (atenció, salta la sorpresa) l’artista gràfic local però de renom internacional Chechu Nieto! Sí, el Chechu havia quedat amb el “Pak” per parlar d’afers professionals i molt amablement va seure a una de les cadires de l’estudi de ràdio per provar el nou joc de GDM Games i també per opinar-ne de l’art gràfic (tranquils… tenia el hell mode desconnectat!). No descartem tornar a tenir al Chechu amb nosaltres en properes seccions, us recordo que el Jordi i ell van ser companys d’institut i hi ha molt bona sintonia.

Jornet, Nieto i Gallego

Miquel Jornet, Chechu Nieto i Pak Gallego