98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint Jocs – Entrevistem a Enrique Dueñas, autor de London After Midnight

Descobrint Jocs – Entrevistem a Enrique Dueñas, autor de London After Midnight

Torna una setmana més Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu. Aquesta vegada, i fora de pronòstic, sí serà la darrera secció de la temporada… arriba l’estiu i també hem de fer unes merescudes vacances per descobrir encara més i més jocs.

Avui hem parlat del joc London After Midnight, del simpàtic autor madrileny Enrique Dueñas, i hem connectat telefònicament amb ell per xerrar del joc i de la seva recent edició.

De les coses a destacar del joc la primera és l’art, a càrrec d’un desconegut James Castillo Murphy, que delectarà a tots els aficionats del gènere i l’estètica pulp.
També resulta interessant trobar en un joc tan petit la lluita entre faccions (monstres contra herois -recorda una mica, salvant petites diferències, a un joc print & play de Mark Chaplin anomenat Dracula Must Die!-). Per últim, xerrem amb l’autor sobre el procés de buscar editor i ens agrada veure que no sempre s’ha de recórrer a la fal·lera de l’autoedició mitjançant elcrowdfunding. El sistema tradicional de tocar la porta d’un editor encara funciona si la proposta és bona i ajustada com en aquest cas. Des d’aquí felicitem a l’Enrique pel seu primer joc i a Gen-X Gamesper continuar editant i apostant pel talent de proximitat.

london-after-midnight