98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Entrevista a Bié, il·lustrador de ‘Taxi Driver Barcelona’

Descobrint Jocs – Entrevista a Bié, il·lustrador de ‘Taxi Driver Barcelona’

Torna una setmana més Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu per parlar d’un joc sobre la ciutat de Barcelona.

 

Bié- Taxi Driver Barcelona

I com ha de ser, un joc sobre Barcelona ha de tenir al darrera talent barceloní… i ho té per partida triple. Per una banda,Taxi Driver Barcelona és un joc imaginat i dibuixat pel Bié (que molt amablement va accedir a venir a la ràdio a explicar-ho), per altra l’autor de les mecàniques és Javier Garcia (flamant guanyador de l’accèssit del IX Concurs de

taxi driver barcelona

Creació de Jocs Ciutat de Granollers) i finalment tenim l’editorial (Revolt Games) que surt emparada i com a marca comercial de SD Distribuciones, una empresa de distribució estatal de productes d’oci cultural amb seu a Santa Perpètua de Mogoda que ha decidit donar el pas de començar a editar jocs de taula amb aquest joc de cartes que avui us presentem.

Hem definit el joc Taxi Driver Barcelona com a un joc “monovarietal” (com si de vi es tractés) per descobrir nua la mecànica del set collection, el mateix Bié el defineix com a un joc per a tothom i un bonfiller pel jugador avesat. Sigui com sigui, hi ha una bona història darrera aquesta creació i hem tingut la sort de comptar amb el seu protagonista per conèixer-la una mica més.
Si en voleu saber més també teniu el còmic a les vostres llibreries… però el joc us permetrà viure i recórrer la nit de Barcelona amb companyia. I per fer-vos-ho més accessible, us hem proposat un senzill joc-concurs en aquesta secció per poder guanyar un Taxi Driver Barcelona dedicat pel granBié… escolteu l’àudio per saber què heu de fer.