98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Els wargames i ‘Pax Porfiriana’ amb Jordi Ciprés de JugarxJugar

Descobrint Jocs – Els wargames i ‘Pax Porfiriana’ amb Jordi Ciprés de JugarxJugar

Torna una setmana més Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu. Ens ha costat però ho hem aconseguit: aquesta setmana no tornem a parlar d’un joc japonès. I a més tenim convidat! Ni més ni menys que Jordi Ciprés, un dels socis fundadors de la mítica i sempre recomanable botiga barcelonina JugarXJugar (Avinguda Gaudí 39).

El Jordi és un apassionat dels wargames i ens ajudarà a explicar per sobre què és aquesta nova edició de col·leccionista, i per primer cop en castellà, del joc Pax Porfiriana.

Jordi Ciprés - JugarxJugar

L’editorial MasQueOca Edicioness’ha posat les piles i ens ha portat aquesta traducció d’un joc estrany amb una temàtica molt original que ens traslladarà al Mèxic del primer quart del segle XX.

Adéntrate en el México prerrevolucionario y prepárate para luchar por la revolución.
¿Apoyarás a Porfirio para que conserve el poder siendo un leal servidor o te unirás a la causa revolucionaria?
¿Apoyarás a EEUU en su lucha contra los mexicanos o intentarás obtener el poder mediante un golpe militar?
Pax Porfiriana sumerge y hace partícipes directos a los jugadores del desarrollo de la historia.

Aquesta és la carta de presentació de la nova edició de col·leccionista de Pax Porfiriana, un redisseny que ha agradat tant al seu autor que incorporarà les novetats (tauler/ajuda de joc de doble cara i llibre de regles millorat) a les futures edicions internacionals d’aquest joc de cartes i simulació històrica. Un joc que ja té prevista una seqüela per aquest 2015: Pax Pamir.

Aprofitem la secció per parlar del concepte dels wargames, de la botiga JugarXJugar, la reeixida prevenda del Pax Porfiriana entre els seus clients