98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Els jocs d’aquest Nadal

Descobrint Jocs – Els jocs d’aquest Nadal

Avui a Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directade Ràdio Sant Andreu, acomiadem l’any 2014 fent un repàs i una selecció de totes les seccions fetes fins ara per confeccionar una llista de 21 jocs molt recomanables per regalar aquestes festes. S’ha de dir que ens vam oblidar d’afegir el meravellós Bauhaus dels amics Jordi Gené i Gregorio Morales (joc que també ha d’estar per mèrits propis a aquesta llista).

La llista dels jocs recomanats a la secció

 

Però no tot serà un repàs, també us volem recomanar el joc que més ens va enamorar de tot el Festival Dau Barcelona 2014, celebrat el passat 13 i 14 de desembre a Fabra i Coats, un joc de cartes petit i molt simpàtic anomenat Sushi Go! de l’autor australià Phil Walker-Harding. Nosaltres ens passarem aquestes festes entre nigirimaki, tempura, cava i torrons… i vosaltres? Sigui com sigui, passeu-les molt bé i ens veiem el 2015 per continuar descobrint jocs cada setmana!

Fe d’errates: quan parlem del joc Sushi Go! a la secció diem que les il·lustracions són de Tobias Schweiger i en realitat, les de les versions de Gamewright i Devir, són de Nan Rangsima.