98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Dragon Master

Descobrint Jocs – Dragon Master

Miquel Jornet ens recomana un nou joc al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu. Avui ens comenta el joc ‘Dragon Masster’. Vols jugar amb nosaltres?

descobrint jocs dragon master
Fa molts anys que jugo i que faig jugar a la gent que m’envolta. Recordo com si fos ahir que una parella (Oskar i Nerea) del poble de la meva dona, en haver jugat amb mi a uns quants jocs van començar a comprar-ne per a ells alguns a l’antiga i enyorada botiga on-line LaPCra.

Un dels primers jocs que es van comprar per iniciar la seva ludoteca va ser Robot Master, un joc de Reiner Knizia en una capseta cuadrada i metàl·lica de Cocktail Games. Li vam fer partides i el vam gaudir molt en aquells dies en els quals el ritme editorial era suau i plaent.

Avui, 10 anys després, encara jugo amb Oskar i Nerea però el món dels jocs de taula s’ha tornat més saturat, més urgent i més angoixant. Tot i així, els bons dissenys perduren i els creadors els adapten per les circumsàncies… Dragon Master és una simplificació d’aquell Robot Master que conserva tots els ingredients d’un bon joc del doctor Knizia: ràpid d’explicar i de preparar, senzill però amb certa profunditat estratègica i tens pero agradable. Un joc ideal per portar-ho de viatge i jugar-ho fins a “cremar-ho” amb la parella als avions, als trens, als aeroports, als hotels… i en una edició impecable per part de MasQueOca.