98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Director de Campaña 2008, un joc de taula sobre eleccions

Descobrint Jocs – Director de Campaña 2008, un joc de taula sobre eleccions

Torna una setmana més Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu. Avui, i com a resposta a un petit repte off the record que em va plantejar el Jordi que em va dir:“no ets capaç de portar un joc sobre eleccions…”, despleguem sobre la taula dels estudis de la ràdio el mític joc Director de Campaña 2008.

Jocs d’eleccions també hi ha uns quants (1960 Carrera hacia la Casa BlancaDie MacherSwinging States 2012Divided RepublicQuo Vadis?…), però per tenir un primer contacte el que considero millor és aquest: pel tema (força actual), per l’edició (que està en castellà) i per les mecàniques (no massa complexes). Poc a poc, si us agrada, podeu anar pujant el nivell. Tal com expliquem a la secció ens posarem a la pell d’un director de campanya electoral, en aquest cas retrocedirem a l’any 2008 per desenvolupar la millor estratègia política per Barack Obama o John McCain. La lluita pot ser equiparable al recent Mayweather vs. Pacquiao, però en comptes de ser a sobre d’un ring estarem en una contesa electoral per guanyar els darrers 20 estats indecisos. Posa tota la carn a la graella o queda’t amb el títol etern de “candidat no electe”… recorda: Yes We Can!

director-de-campana-2008-1