98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Catch the moon

Descobrint Jocs – Catch the moon

DJ144Avui encetem la sisena temporada del DESCOBRINT JOCS (déu-n’hi-do, ja han passat sis anys!) en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.  I com sempre volem donar a conèixer els millors jocs de taula que podem trobar a les nostres botigues preferides.

Per fer la tornada i la tria molt més fàcils, Bombyx/Asmodee han editat el que potser és el joc més bonic i al·legòric de tots els que hem portat als estudis de Ràdio Sant Andreu en aquests sis anys… parlem de Catch the Moon: la meravellosa creació de Fabien Riffaud i Juan Rodriguez amb un art il·lustrat equiparable en bellesa per part d’Emmanuel Malin.

Sota una aparença delicada, poètica i gairebé naïf, aquest joc de destresa té més mala llet del que es pot pensar inicialment. Apilar les escales seguint les ordres del dau no és gens fàcil (per aquest motiu recomanem adaptar el joc per jugar-ho amb els petits de casa per gaudir-ho plenament). Si encara no teniu cap joc de destresa en les vostres ludoteques, aquest Catch the Moon promet convertir-se en un bàsic en aquesta classificació i en un dels jocs visualment més atractius que podem posar sobre una taula. Comencem forts, oi?