98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Cacao

Descobrint Jocs – Cacao

Torna una setmana més Descobrint jocs, la secció més lúdica del programa Via directa de Ràdio Sant Andreu. Avui parlem d’un joc que ens ha “meravellat”… i ja estem donant pistes!

Aquest és el tercer joc d’un mateix autor, Phil Walker-Harding, que portem a les nostres particulars seccions radiofòniques a Sant Andreu de la Barca. Primer va ser Dungeon Raiders, després Sushi Go!i ara Cacao. I és que no sabem què tenen els jocs d’aquest australià que resulten molt frescos i addictius (en el millor sentit de la paraula).

cacaoCacao és un excepcional joc de col·locació de rajoletes que té les següents bondats: combina diferents mecàniques (algunes realment innovadores com la del sistema d’expansió de la selva), resulta molt senzill a l’hora de jugar-ho i d’explicar-ho, manté un nivell de profunditat estratègica que també agradarà als jugadors avesats, en 40 minuts ja has fet una partida i segurament faràs una altra i una altra… ofereix diferents maneres de puntuar (producció, emmagatzematge i venda de recursos -el cacau-, majories -als temples- i una escala malus/bonus per la que pots pujar -el riu-) i tot això t’obliga a estar pendent d’aquests factors a més dels de la dinàmica d’exploració i expansió d’una selva que ens oferirà el meravellós fruit dels deus.
Com amb el Sushi Go!, estem davant de tot un must have en qualsevol bona ludoteca.