98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – Fem de caçadors de tresors amb ‘Dolores’

Descobrint Jocs – Fem de caçadors de tresors amb ‘Dolores’

Miquel Jornet a l’espai Descobrint Jocs del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu ens recomana el joc de taula ‘Dolores’ on farem de caçadors de tresors de vaixells.

dj126Un vaixell carregat de valuoses valises ha embarrancat aquesta nit a les nostres costes més properes… són temps de gana i sabem que qualsevol mercaderia perduda no té més amo que aquell qui la troba.
Centenars de capses de fusta arriben surant a les roques, però malauradament no hem estat els únics astuts que ens hem apropat a treure’n profit.
Hem de ser àgils abans que surti el sol tot manifestant les nostres intencions per repartir, o no, el botí: Ens posem agressius per veure si els altres respecten aquesta posició? I si els altres també s’hi posen? Millor pactem pacíficament? O negociem per mirar de triar el que més ens convingui?

Aquest és el fil argumental del nou joc Dolores o HMS Dolores, el que hem definit com un experiment lúdic sobre el dilema del presoner. Un joc interessant per perdre amics o mantenir-los per a tota la vida… si més no, els acabarem coneixent molt millor.