98.0 fm En directe Signal
Home / Seccions Via directa / Descobrint jocs / Descobrint Jocs – ‘Bunny Kingdom’, el regne dels conillets…..

Descobrint Jocs – ‘Bunny Kingdom’, el regne dels conillets…..

Miquel Jornet,  l’especialista en jocs de taula ha recomanat a  l’espai ‘Descobrint jocs’ del programa Via Directa de Radio Sant Andreu, el joc ‘Bunny Kingdom’.

Bunny Kingdom
La secció DESCOBRINT JOCS és meravellosa. Comences parlant d’un joc de Richard Garfield, conegudíssim creador de jocs i pare de Magic: The Gathering, i acabes parlant de la sèrie Stranger Things. Tot pot fer un gir inesperat, sempre.

El que més ens ha ocupat parlant de Bunny Kingdom és la capacitat que tenen els jocs d’agradar-nos molt si el context de joc és favorable i de decebre’ns molt si les circumstàncies no acompanyen. Ens referim al cas concret d’un grup de divulgadors que després de tot un dia a la fira d’Essen, en arribar a l’hotel van provar aquest joc cansats, amb una lectura molt minsa de les regles en anglès i desmotivats inicialment perquè les il·lustracions del joc en qüestió els semblaven enfocades a un públic diferent del que ells es consideraven… resultat: opinions molt esbiaixades.

Per sort, nosaltres triem el lloc i el moment ideals per provar un joc i això fa que les sensacions no siguin gens enganyoses. Podem dir amb molts arguments que Bunny Kingdom és un gran joc dins la seva espècie: els jocs anomenats family+.