98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Declarat incendi forestal a prop de la zona de les urbanitzacions de Can Sunyer-Valldaina de Castellví de Rosanes i Martorell

Declarat incendi forestal a prop de la zona de les urbanitzacions de Can Sunyer-Valldaina de Castellví de Rosanes i Martorell

Aquesta tarda al voltant de les 16h s’ha declarat un incendi forestal a la zona de Can Sunyer-Valldaina a Castellví de Rosanes.

Incendi 01

En el lloc de l’incendi hi estan treballant 66 dotacions terrestres i 11 mitjans aeris de Bombers de la Generalitat.
L’incendi i el fum és visible a les poblacions properes com Sant Andreu de la Barca i Martorell.

 

Incendi 05

L’incendi hauria començat al final del carrer Tarragona de Castellví de Rosanes i s’ha estès, empès pel vent de Ponent, dalt de la muntanya, que és on crema en aquests moments. Des de la carena, el foc ha començat a generar diversos focus secundaris, alguns dels quals han anat més enllà de l’autopista AP-7.

L’incendi afecta una superfície aproximada  provisional de 126 hectàrees: 29,49 ha a Castellví de Rosanes i 96,56 ha al terme de Martorell. Afecta una superfície de 124,50 ha de terreny forestal.
E6MXtyiWYAAN9LF

 

Es demana confinament a les urbanitzacions de Can Sunyer del Palau i  Valldaina

Els Mossos d’Esquadra han evacuat 3 cases aïllades de la zona, tots els números compresos de l’1 al 50 del carrer Tarragona i diverses finques del carrer Girona de Castellví de Rosanes.

 

 

Precisament aquest dimarts davant de l’alerta per l’alt risc d’incendi s’ha demanat a la població extremar les precaucions per evitar riscos.

 

Incendi 02

 

 

Incendi 03