98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Cursos gratuïts i online de protecció de dades en l’àmbit de l’empresa i ofimàtica bàsica

Cursos gratuïts i online de protecció de dades en l’àmbit de l’empresa i ofimàtica bàsica

Des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca es continua oferint cursos de formació. Al novembre s’inicien dos cursos online i gratuïts:  “La protecció de dades en l’àmbit de l’empresa” i “Curs ofimàtica bàsica: excel, word i mecanografia”

Fina Soto tècnica de Promoció Econòmica a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ja comentat a l’espai Feina i Empresa de Ràdio Sant Andreu la formació.

keyboard-886462_1280
“La protecció de dades en l’àmbit de l’empresa”
Es tracta d’un curs subvencionat per la Diputació de Barcelona de 5 hores de durada amb l’objectiu de tenir coneixement de com s’han de tractar les dades personals que té l’empresa, des del moment que es recullen fins que es cancel·len.

Aquest curs està destinat a persones emprenedores sigui quina sigui la fase del seu projecte emprenedor i empreses ja constituÏdes en fase de consolidació i creixement de qualsevol sector que recullin dades dels seus clients (sector serveis, industrial, altres).

Dies: 4 i 5 de novembre.
Horari: 9.30 a 12.00 hores.
Inscripció escolesvelles@sabarca.cat

 

Curs ofimàtica bàsica: excel, word i mecanografia

Curs finançat amb fons propis de l’Ajunatament de Sant Andreu de la Barca amb una durada de 90 hores.

L’Objectiu del curs és poder adquirir coneixements d’excel, word i millorar la velocitat en la gravació de dades a ordinador, practicant mecanografia.

Està adreçat a persones treballadores desocupades i ocupades

Dates: del 9 de novembre al 21 de desembre
Horari: (Dll-dx-dv) 9.15 a 14.15 hores.
Inscripció escolesvelles@sabarca.cat