98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Cursa de la Tardor de Sant Andreu de la Barca arriba a la novena edició

La Cursa de la Tardor de Sant Andreu de la Barca arriba a la novena edició

El regidor d’Esports, Lluís Oulego ha donat detalls a Ràdio Sant Andreu de la prova esportiva que es disputarà el diumenge 14 d’octubre.

05- XIX CURSA DE Primavera

Més de 300 corredors participaran a la novena edició de la Cursa de la tardor de Sant Andreu de la Barca, que està adherida a la lliga Championchip i que compta amb dos recorreguts: 5.000 i 10.000 metres

El Club d’Atletisme de Sant Andreu de la Barca i l’Ajuntament organitzen una cursa que està oberta a tothom i que preveu dos recorreguts, tots dos pel centre de la ciutat, un de 5 quilòmetres i l’altre de 10 quilòmetres.

La cursa es disputarà per  l’avinguda de la Constitució, el Camí Vell del Palau, el carrer Anoia, Empordà, Priorat, Garraf i Esport.

La inscripció per prendre part de la cursa es pot formalitzar de manera on line a l’adreça www.cursalatardor.com fins a l’11 d’octubre a les 00.00h.

També es pot fer de manera presencial a la botiga Nutriland del carrer Via Esport fins a les 12h del 12 d’octubre.

TALLS DE TRÀNSIT CURSA DE LA TARDOR

Com a conseqüència de la cursa es veurà afectat el trànsit rodat dels carrers del centre de la ciutat entre les 6h i les 12h.  Es recomana no fer ús del vehicle privat durant aquest horari per moure’s per l’interior de la ciutat i en cas d’haver de fer-ne cal seguir les instruccions dels controladors de la cursa.

Els carrers afectats per la carrera són l’avinguda de la Constitució, el Camí Vell del Palau, el carrer Anoia, Empordà, Priorat, Garraf i Esport.