98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Es crea a Sant Andreu de la Barca una plataforma per demanar la jornada continuada a les escoles

Es crea a Sant Andreu de la Barca una plataforma per demanar la jornada continuada a les escoles

La plataforma que ja existeix a tota Catalunya des de fa quatre anys i a Sant Andreu de la Barca pare s mares s’han unit per demanar a la Generalitat que es contempli la possibilitat de fer una jornada continuada als centres escolars

Eva Maria Smith és la portaveu de la plataforma a Sant Andreu de la Barca i ha comentat a Ràdio Sant Andreu els objectius  i les demandes.

Eva Smith Plataforma Jornada continuada

La Plataforma Jornada Continuada vol que es pugui decidir lliurement l’horari escolar dels infants.

La jornada contínua proposa una reorganització de l’horari actual (de 9 h a 16:30 h), mantenint la mateixa quantitat d’hores lectives (9 h a 14 h) i la mateixa quantitat d’hores de menjador (14 h a 16:30 h).
Totes les activitats lectives es concentrarien en la jornada de matí i a la tarda a partir d eles 14h es dedicaría al menjador i al lleure.

Des de la plataforma es creu que amb el nou horari repercutiria en els nens i nens positivament en el seu estat i benestar emocional i en la millora dels seus vincles familiars. Possibilita la conciliació familiar amb  horaris de recollida més flexibles, que s’adaptin a les necessitats de totes les famílies.

Hora d’entrada: 9:00h
Hora de sortida dels infants que NO es queden a dinar: 14:00h
Menjador: 14:00h – 16:30. Amb la possibilitat de recollir-los a 15:30h.