98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Convocada la novena edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Convocada la novena edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Inma Ortega, responsable del Servei de Foment d’Activitats Econòmiques a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i Noelia Redondo tècnica en assesorament d’emprenedors han comentat a Ràdio Sant Andreu la nova edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord.

portada2L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca participa de la convocatòria de la novena edició del Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord, que impulsen vuit ajuntaments de la zona nord de la comarca.

L’objectiu és reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves d’aquests ajuntaments.

Per poder optar a un dels premis, els interessats han de presentar la seva sol·licitud al departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament  a Les Escoles Velles fins al 19 de febrer de 2018.

  • MILLOR EMPRESA EN CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL: Premi de 3.000 €. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.
  • MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR COMERÇ: Premi de 3.000 €. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors
  • MILLOR EMPRESA EN EL SECTOR SERVEIS: Premi de 3.000 €. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors.
  • MILLOR INICIATIVA EMPRESARIAL PROMOGUDA PER ATURATS DE LLARGA DURADA: Premi de 3.000 €. Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors
  • MILLOR IDEA JOVE DE NEGOCI: Premi de 3.000 €  (1.500 € per al centre d’ensenyament i 1.500 €, per al guanyador o grup de guanyadors) i publicació de la millor idea jove de negoci al diari La Bústia (diari del Baix Llobregat Nord)

INFORMACIÓ DOCUMENTACIÓ I INSCRIPCIONS
A Sant Andreu de la Barca les inscripcions es realitzen des de Les Escoles Velles i el termini per participar i romandrà obert fins el dia 19 de febrer de 2018.
La inscripció i documentació ha de ser lliurada al departament de Promoció Econòmica, Centre Escoles Velles, ubicat a la carretera de Barcelona número 1 de Sant Andreu de la Barca.