98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Contractació de cinc joves amb titulació superior a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en el marc del programa Garantia Juvenil

Contractació de cinc joves amb titulació superior a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en el marc del programa Garantia Juvenil

El programa té com a finalitat facilitar una primera experiència laboral a les persones que han acabat els seus estudis.

 

Joves Garantia Juvenil 01

Els joves tindran un contracte de sis mesos amb un sou de 1.100 euros mensuals. Els perfils professionals seleccionats són dues administratives, un pedagog, una tècnica de transparència i una tècnica d’arxiu i gestió documental.

Per poder accedir a aquest programa era necessari que la persona interessada tingués menys de 30 anys, estar empadronat a Sant Andreu de la Barca i que estigués inscrita al Programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

Ràdio Sant Andreu ha comentat els objectius del programa i les tasques que realitaran els joves contractats amb l’alcadessa Ana Alba i els regidor de Promoció Econòmica i Transparència, Juan Pérez i Fernando Yécora.

Joves Garantia Juvenil 02