98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Continuen les declaracions dels professors de l’Institut El Palau acusats d’un presumpte delicte d’odi

Continuen les declaracions dels professors de l’Institut El Palau acusats d’un presumpte delicte d’odi

Avui 8 de gener declaren més professors de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca investigats per uns suposats comentaris despectius contra la policia arran de les càrregues de l’1-O.

institut el palau sabEls primers professors en declarar ho van fer els dies 4 i 5 de gener i la resta ho faran avui i dimecres.  Es citen a declarar al director del centre i a 12 professors de l’institut El Palau de Sant Andreu de la Barca.

Segons 18 famílies del centre, aquests professors van fer comentaris a fills de guàrdies civils que podrien constituir un delicte d’odi.

En funció del que diguin els professors en la declaració davant la Guàrdia Civil, la Fiscalia podria presentar querelles.

De  moment en les primeres declaracions els professors neguen els fets i  han explicat al jutge que van ser els alumnes els que van voler debatre dins de l’aula sobre els fets de l’1-0.