98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / CONSUM – Quines millores tindrem com a consumidors en el Servei d’Atenció al Client de les Empreses?

CONSUM – Quines millores tindrem com a consumidors en el Servei d’Atenció al Client de les Empreses?

Lara Urbistondo, tècnica de l’OMIC de Sant Andreu de la Barca ha comentat a Ràdio Sant Andreu les millores en el Servei d’Atenció al Client de les Empreses.

Entre les millores que experimentaran els consumidors segons informacions de la Unió de Consumidors de Catalunya – UCC:

– El límit d’espera per al client no podrà superar els 3 minuts enfront els 10 que hi havia anteriorment.

– Hauran de tenir un canal d’atenció gratuït a tots els consumidors que siguin considerats clients els 365 dies de l’any les 24 hores del dia quan la reclamació tingui a veure amb el subministrament dels serveis bàsics.

– El temps per resoldre les reclamacions passarà de 30 a 15 dies hàbils.

– La concepció de client es concretarà i tindrà aquesta consideració qualsevol persona que tingui relació comercial amb l’empresa així com aquella persona que hagi estat donada de alta sense el seu consentiment.

– Un altre punt important és que les persones consumidores podran demanar si volen ser ateses per una persona amb formació especialitzada o un responsable superior, tot i haver iniciat la conversa amb contestadors automàtics o sistemes robotitzats.

– Per últim, les subministradores hauran d’informar sobre mesures d’estalvi i eficiència energètica, a més de possibilitats de contractar energia que provingui d’energies renovables.