98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Fins el 10 de novembre es pot consultar el cens electoral per a les eleccions del 21 de desembre

Fins el 10 de novembre es pot consultar el cens electoral per a les eleccions del 21 de desembre

Aquesta setmana es pot consultar el cens electoral per a les eleccions del dia 21 de desembre a les dependències de l’Ajuntament.

Foto_Jornada_EleccionsA Sant Andreu de la Barca un total de 19.325 persones tenen dret a vot per a les pròximes eleccions autonòmiques.

El cens el poden consultar  els ciutadans  amb dret a vot perquè puguin comprovar que les seves dades i la seva inscripció es correcta i podran votar sense problemes a les autonòmiques.

La consulta es fa de manera presencial a les dependències de l’Ajuntament i les persones que vulguin formular les seves reclamacions sobre inclusió, exclusió o errors materials del cens ho poden fer durant aquest període de temps.

Les reclamacions al cens sobre inclusió, exclusió o modificació per raó de canvi de residència o domicili només seran admeses pels moviments registrats abans de la data de tancament del cens, el 28 de juliol.

El cens també es pot consultar de manera electrònica a l’adreça http://www.ine.es/.