98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Consejo de Estado aprova la reanudació de les obres de l’enllaç de l’A2 amb l’AP7

El Consejo de Estado aprova la reanudació de les obres de l’enllaç de l’A2 amb l’AP7

 L’alcalde Enric Llorca ha anunciat en el ple municipal que el Consejo de Estado ha aprovat la finalització del projecte de l’enllaç de l’A2 amb l’AP7 i que finalment serà una realitat.

enllaç autovia

Les obres de l’enllaç de l’AP7 i l’A2 van començar al desembre de 2006 i el projecte inicial preveia la construcció d’una carretera de 2,4 quilòmetres.

 La primera aturada dels treballs va ser al 2010 per les retallades pressupostàries derivades de la crisi econòmica i des de llavors ha avançat amb dificultats.

 L’objectiu de l’obra és connectar les dues vies amb un viaducte de 850 metres a una zona per la que passen cada dia més de 200.000 vehicles.

 La connexió, per la que està previst que cada dia passin 40.000 vehicles, evitaria fer una volta de 12 quilòmetres per carreteres comarcals.

 La major part de l’obra està acabada des de fa 7 anys i durant els darrers dos anys s’han fet tres modificacions de l’obra.