98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Confinament municipal a tota Catalunya a partir del 7 de gener

Confinament municipal a tota Catalunya a partir del 7 de gener

El comerç no essencial tancarà els caps de setmana i no podran obrir els centres comercials.

Coronavirus SAB - Controls Policia Local 02

El Govern de la Generalitat ha aprovat noves mesures per fer front a l’augment de casos positius de Covid-19 i l’increment del risc de rebrot. A través del Procicat s’ha aprovat que a partir del 7 de gener i durant 10 dies s’estableix un confinament municipal de dilluns a diumenge.

Les escoles obriran ’11 de gener tal i com estava previst, tot que s’anul·len totes les activitats extraescolars.  No hi ha previst canvis en la Cultura i la restauració que continuaran amb les restriccions actuals. El toc de queda es manté com fins ara.

Canvis significatius pel que fa al comerç que partir d’aquesta setmana i durant un període de 10 dies no podran obrir els caps de setmana aquells establiments que no siguin comerços essencials. No podran obrir  de dilluns a diumenge els locals comercials de més de 400 metres quadrats, per tant els centres comercials quedaran tancats a partir del 7 de gener.

Pel que fa als supermercats i farmàcies es mantindran oberts.

L’activitat esportiva només està permesa la que es pugui realitzar a l’aire lliure i no es podran fer entrenaments d’esports federats en recintes tancats.  Gimnasos hauran de tancar de nou.