98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Un concert homenatge a Michael Jackson i Red Hot Chilli Peppers, Ismael Serrano i Las Migas principals actuacions de la Festa Major

Un concert homenatge a Michael Jackson i Red Hot Chilli Peppers, Ismael Serrano i Las Migas principals actuacions de la Festa Major


La Festa Major 2018 a Sant Andreu de la Barca comptarà amb diverses propostes musicals on destaca un concert tribut a Michael Jackson l’1 de setembre, les actuacions de Las Migas i Ismael Serrano al Teatre Núria Espert a més del concert de Californicators (grup de versions de Red Hot and Chilli Peppers), l’actuació de la Coral Ferran Sors i l’espectacle Folk Kids del músic Pep López.

actuacions musicals festa major 2018


DISSABTE 1 DE SETEMBRE

 20.00 h CONCERT CORAL FERRAN SORS

La música coral ja és tradicional a la nostra festa amb el Concert de Festa Major. Aquest any, el concert porta el títol: Quan érem petits a càrrec de la Coral Ferran Sors. Un viatge en el temps que ens portarà grans records!

Lloc: Societat El Casino
Organització: Coral Ferran Sors

 22.30 h HOMENTAGE MICHAEL JACKSON

Un gran homenatge al Rei del Pop, Michael Jackson, arriba a Sant Andreu amb Michael Legend Musical tribute to king of pop. Llums, música, balls i vestuari ens faran viure i recordar al millor artista de pop de tots els temps.

Lloc: av. de la Constitució. Escenari Central

 

DIUMENGE 2 DE SETEMBRE

 20.00 LAS MIGAS

Concert en majúscules a la Festa Major! Las Migas arriben al Teatre Núria Espert per oferir-nos, un concert on es fusionen diferents estils musicals inspirats en la música mediterrània. Las Migas han estat nominades al millor álbum  flamenc als Grammys Llatins.

Preu: Anticipada: 19 € al web
Taquilla: 22 €, una hora abans del començament de l’espectacle
Info i venda d’entrades a www.teatrenuriaespert.cat

 

22.30 h  CALIFORNICATORS

Continua la música a l’esplanada amb Californicators, banda tribut a Red Hot Chili Peppers. Més d’una hora i mitja d’espectacle on tocaran totes les cançons que han fet famosa a aquesta banda californiana.

Lloc: av. de la Constitució. Escenari Central

 

DILLUNS 3 DE SETEMBRE

18.00 h FOLKIDS

En Pep López ens vol fer ballar, t’hi apuntes? Folkids un espectacle on no podràs parar de moure’t, cantar i ballar. Ball folk per a nenes i nens, i per a tota la família.

Lloc: pl. de la Font de la Roda

 

20.00 h  ISMAEL SERRANO

Un dels cantautors més coneguts visita la nostra festa, Ismael Serrano ve a presentar-nos 20 años. Hoy es siempre: una aposta musical per als seguidors de tota la vida i per a qui vol unir-se a l’inacabable fenomen d’Ismael Serrano.

Preu:
Anticipada: 19 € al web
Taquilla: 22 €, una hora abans del començament de l’espectacle
Info i venda d’entrades a: www.teatrenuriaespert.cat
Lloc: Teatre Núria Espert