98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Juan Pérez regidor de Comerç ‘a Sant Andreu hi podem trobar de tot gràcies a una amplia oferta comercial’

Juan Pérez regidor de Comerç ‘a Sant Andreu hi podem trobar de tot gràcies a una amplia oferta comercial’

Comprar a Sant Andreu de la Barca et pot fer guanyar importants premis.

Juan Pérez regidor Comerç
Ràdio Sant Andreu entrevista a l’espai Feina i Empresa del programa Va Directa a  Juan Pérez, regidor de Promoció Econòmica  Comerç per comentar les novetats destacades del sorteig de final de campanya de Nadal del comerç local del 3 de gener en el Teatre Núria Espert.

El diumenge 15 de desembre 8a Fira de Nadal amb la participació d’una vintena de comerços al voltant de la plaça de l’Èsglésia de 10 a 15h.

 

El sorteig de premis de la Campanya de Nadal 2019 es farà en un acte públic que es celebrarà al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca el dia 3 de gener de 2020 a partir de les 21.00 hores.

Premis PRESENCIALS (al sorteig es requereix presència del guanyador):

Un cotxe

Un premi de 2.000 euros en vals de compra (sense límits per establiment).

Un premi de 1.000 euros en vals de compra (*).

Val de compra de 500 euros al Mercat de Sant Andreu de la Barca entre les persones assistents al sorteig.

Premis NO PRESENCIALS (al sorteig NO es requereix presència del guanyador):

Un premi de 1.000 euros en vals de compra (*).

Dos premis de 500 euros en vals de compra (*).

Cinc premis de 200 euros en vals de compra (*).

Dos grans paneres amb productes/serveis aportats pel sector comercial de Sant Andreu de la Barca.

(*) Els guanyadors d’aquests vals de compra hauran de gastar el premi als establiments col·laboradors de la campanya amb una compra màxima de 100 euros per establiment.

Caducitat dels vals: dia 31 de gener de 2020. Vals NO bescanviables per diners ni amb retorn de canvi en metàl·lic per diferència de preus. L’Agrupació de Comerç i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB) gestionarà l’abonament dels vals de compra als comerços on els guanyadors facin les compres.

NORMES DE PARTICIPACIÓ:

· Edat mínima per participar: 18 anys

· RESTRICCIÓ DE PARTICIPANTS PER ESTABLIMENT

o NO poden presentar tiquets de participació del PROPI establiment:

o Els propietari/s

o Els familiars dels propietaris

o Els empleats

o Sí que podran participar-hi amb tiquets de qualsevol altre establiment

 

· ANUL·LACIÓ DE TIQUETS. Serà invalidat qualsevol tiquet que:

o No tingui el nom o telèfon del participant

o No tingui les dades de l’establiment

o No sigui l’original

· Els premis en metàl·lic i en espècie inclouen l’ingrés a compte del 19% del seu valor, en concepte d’IRPF, que l’Ajuntament haurà de fer a l’Agència Tributària en compliment del que determina el Reial Decret 439/2007, de 30 de març, pel qual s’aprova el Reglament de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques. Diu l’article 75 que estan subjectes a retenció o ingrés a compte les rendes consistents en premis que es lliurin com a conseqüència de la participació en jocs, concursos, rifes o combinacions aleatòries, estiguin o no vinculats a l’oferta, promoció o venda de determinats béns, productes o serveis.

· El guanyador del premi del cotxe liquidarà els següents imports relacionats amb el premi: Taxes relacionades amb l’impost de matriculació i despeses de gestoria del vehicle.

· Els premis no són acumulables, cada persona només pot optar a un premi.

· Els organitzadors es reserven el dret de demanar la documentació necessària per a la verificació de dades i el bon compliment de les bases del concurs, així com prendre resolucions posteriors davant qualsevol incidència o punt no contemplat en aquestes normes.