98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La companyia 4Gags entrena l’obra ‘El inspector general’ al Teatre Núria Espert

La companyia 4Gags entrena l’obra ‘El inspector general’ al Teatre Núria Espert

La companyia de teatre local estrenarà el diumenge 18 de novembre l’obra teatral a Sant Andreu de la Barca a les 18h.

El director de l’obra, Joaquín Ramos ha donat detalls de la representació al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu. Es tracta d’una comedia clàssica de Nikolai Gógol  que compta amb el segell característic de la companyia teatral santandreuenca amb una quinzena d’actors a l’escenari.

Entrades a www.teatrenuriaespert.cat

 

el inspector generalUna divertida comèdia d’equívocs que deixa al descobert la cobdícia humana.

La remor de la visita d’un inspector a una petita ciutat de la imperial Rússia del Tsar Nicolau I, deixa al descobert les misèries i corrupteles d’una societat en què l’enviliment i el suborn són la normalitat.

Obra mestra indiscutible de la sàtira, EL INSPECTOR GENERALés una divertidíssima comèdia d’equivocacions escrita per Nikolai Gógol (1809-1852), que retrata amb ironia i de forma molt amena, l’estupidesa, la cobdícia humana i la corrupció política de certs estrats socials, perfectament traslladables als nostres temps.

Molt ben acollida per gran part del públic en la seva estrena el 1836, va commocionar a una altra part més influent, creant tal polèmica que Gógol va haver d’exiliar.

Més de cent vuitanta anys després, l’obra no ha perdut actualitat, i la crítica mordaç que fa de la hipocresia i la corrupció del poder continua avui en dia, per desgràcia, plenament vigent.