98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Comencen les obres de millora i condicionament del polígon industrial nord-est

Comencen les obres de millora i condicionament del polígon industrial nord-est

 millores i condicionament del polígon industrial nord-est  - 02

Amb una inversió de més de 183.000 euros finançats per l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona, el projecte preveu la millora de l’accessibilitat, l’increment de la seguretat vial i el desenvolupament sostenible de l’espai.

millores i condicionament del polígon industrial nord-est  - 01

És previst que les obres, que no tenen actualment afectació al trànsit, finalitzin durant la primavera.

Les obres suposaran la millora del ferm que estigui en mal estat i de la senyalització viària, tant horitzontal com vertical.

millores i condicionament del polígon industrial nord-est  - 03

Amb la finalitat d’incrementar la seguretat vial es milloraran les cruïlles dels carrers, es repararà el ferm, les voreres i la calçada i es reformaran els passos de vianants.

Un altre dels aspectes destacats és la millora de la xarxa d’aigües pluvials, així com la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

UN POLÍGON ESTRÀTEGIC QUE MILLORARÀ AMB L’ENLLAÇ DE L’A2 I L’AP7 QUE PODRIA SER UNA REALITAT ABANS DE L’ESTIU

L’alcalde Enric Llorca ha destacat que amb les millores al polígon industrial es vol  atreure també noves indústries que es puguin establir en el municipi. Un cop finalitzin les obres de l’enllaç de l’AP7 i l’A2, previstes  a la primavera, Sant Andreu de la Barca es pot convertir en un punt estratègic per la  situació logística del polígon industrial.

 

CONSTRUCCIÓ D’UN PAS ELEVAT A L’AVINGUDA SANT ANDREU

Destaca també la  construcció d’un pas de vianants elevat a l’avinguda Sant Andreu que ajudarà a augmentar la seguretat de vianants i de conductors.

millores i condicionament del polígon industrial nord-est  - 05

Aquesta és una de les vies més transitades per vehicles de la ciutat, ja que és l’accés i la sortida principal de Sant Andreu de la Barca, i també per vianants, ja que connecta el nucli urbà amb el polígon industrial.
millores i condicionament del polígon industrial nord-est  - 04