98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Comença una edició del programa Voluntariat per la llengua a Sant Andreu de la Barca

Comença una edició del programa Voluntariat per la llengua a Sant Andreu de la Barca

El Servei Local de Català posa en marxa la dotzena edició del Voluntariat per la llengua.


logo vxl

Rosa Monforte del Servei Local de Català ha comentat al programa Via directa la nova edició del Voluntariat per la llengua.

El Voluntariat per la llengua  és un programa que facilita que les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo el puguin practicar en un context real i distès i que les persones que el parlen habitualment no canviïn de llengua innecessàriament.

El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca s’encarrega de posar en contacte persones que el parlen amb persones que l’estan aprenent o que volen millorar-lo.

Des que es va posar en marxa el 2003 per primera vegada fins al moment actual a Sant Andreu de la Barca hem posat en contacte 280 voluntaris amb 409 aprenents, cosa que vol dir que hi han participat 689 persones.

Les persones interessades a formar part de l’edició d’enguany, a col·laborar en aquesta nova edició poden contactar amb el Servei Local de Català, ja sigui per via telefònica (Tel. 93 682 52 88) o per correu electrònic (santandreubarca@cpnl.cat) i emplenar la fitxa corresponent de voluntari o aprenent. E
l termini d’inscripció per poder-hi participar és fins al 28 de febrer, és a dir, hi ha tot el mes de febrer per endavant.

La presentació de les parelles lingüístiques es farà a la Sala de Conferències de les Escoles Velles el dia 13 de març, a les 19 hores, dins el marc de la Setmana Intercultural, com és habitual des dels darrers anys.
Es farà la cloenda del projecte del VxL juntament amb l’alumnat dels cursos de català el mes de juny en una II Trobada Gastronònica Intercultural, continuant amb la que ja es va iniciar l’any passat (blog amb les receptes) en una data encara per determinar.