98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Comença la campanya de vacunació de la grip a Sant Andreu de la Barca

Comença la campanya de vacunació de la grip a Sant Andreu de la Barca

Aquesta setmana comença la campanya de la vacunació contra el virus de la grip, una vacunació que enguany, donada la situació excepcional que vivim, té una importància cabdal.

Inici campanya vacunació grip 2020 - 01

Prevenint el contagi de la grip aconseguim dos objectius: no col·lapsar els centres sanitaris i evitar confusions entre el virus de la grip i el de la covid-19.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha cedit un espai del centre cívic de la Plana per que el personal del CAP pugui fer la vacunació i d’aquesta manera evitar desplaçaments i concentracions al CAP.

Al sud de la ciutat, la vacunació es farà a un espai del CUAP de la Solana perfectament diferenciat de la resta de serveis que presta aquest equipament amb la finalitat d’evitar el contacte de les persones que vagin a vacunar-se i les que van a rebre assistència.

Inici campanya vacunació grip 2020 - 09

Les persones que vulguin vacunar-se hauran de demanar prèviament cita al CAP (93 653 00 99) o al telèfon del Call Center 93 326 89 01. També es pot sol·licitar cita prèvia a la web l’ICS https://ecap.ics.gencat.cat/VisitesIServeis/programacio_visites/Visites.aspx. Els professionals que atenen aquests serveis els informaran del lloc i l’hora a on hauran d’anar per poder vacunar-se.

Inici campanya vacunació grip 2020 - 02