98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Mig any després comença el curs escolar marcat pels protocols de seguretat i higiene de la COVID-19

Mig any després comença el curs escolar marcat pels protocols de seguretat i higiene de la COVID-19

A Sant Andreu de la Barca 4.655 alumnes d’educació infantil, primària i secundària han iniciat el nou curs 2020-2021

 

Inici nou curs escolar 2020 - 01

Agents de la Policia Local i agents cívics han controlat els accessos dels centres educatius per evitar aglomeracions, assegurar-se que es mantenen les distàncies de seguretat i l’ús de mascaretes.

Inici nou curs escolar 2020 - 05

Abans d’entrar a cada nen i nena se li ha mesurat la temperatura. Nervis per l’inici del nou curs també entre els pares i  mares que han comentat a l’emissora municipal com encaren el nou curs.

Inici nou curs escolar 2020 - 07

L’Ajuntament ha fet actuacions de millora als centres, a més de pintar i fer petites reparacions s’ha fet un nou lavabo a l’escola Josep Pla tal i com ha comentat a Ràdio Sant Andreu el regidor de Serveis Municipals, Lluís Oulego.

Inici nou curs escolar 2020 - 09

Cada escola tindrà un infermer del CAP de referència, que gestionarà els casos sospitosos de Covid-19. Ràdio Sant Andreu entrevistava fa uns dies a Glòria Jodar, directora de l’Equip d’Atenció Primària de Sant Andreu de la Barca que avançava com seran les actuacions que es duran a terme.

Inici nou curs escolar 2020 - 03