98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Com funcionen els Espais d’Expressió Ciutadana que ha habilitat l’Ajuntament?

Com funcionen els Espais d’Expressió Ciutadana que ha habilitat l’Ajuntament?

El consistori ha balitat quinze espais repartits en els barris de la ciutat

El regidor de Participació Ciutadana Javier Romero  ha donat detalls del funcionament dels quinze Espais d’Expressió Ciutadana repartits en els diferents barris de la ciutat amb plafons per poder penjar informació i publicitat de les entitats. Aquesta iniciativa permetrà l’estalvi d’impressions de cartells en paper. Romero ha destacat que amb aquesta inciativa “Volem posar ordre a les parets i als fanals de la nostra ciutat i és per això que hem habilitat quinze espais, denominats Espais d’Expressió Ciutadana, on, a partir de la seva instal·lació, es dedicaran a concentrar tota la informació per part de l’Ajuntament i part de les entitats del nostre municipi per anunciar les activitats que s’ofereixen a la ciutadania”.

L”objectiu és també “ser una mica més responsables a nivell tan econòmic com medioambiental, perquè actualment les impressions que realitzem l’Ajuntament per activitats de tipus associatiu per part de cultura i participació ciutadana són unes 6.000 còpies l’any i això té un impacte en la petjada de carboni molt important. Per responsabilitat ambiental i econòmica, creiem que focalitzar l’atenció en aquests punts serà molt beneficiós per a la ciutat.”

Un cop instal·lats, aquest Espais d’Expressió Ciutadana s’iniciarà una campanya per informar del seu funcionament “Ara ja hem instal·lat aquests espais, en els propers dies acabarem de perfilar la rotulació per delimitar en quin espai es prioritzarà la informació municipal i en quin espai la informació de les entitats. I a partir d’aquí, comencem aquesta campanya pedagògica en les entitats on informarem molt específicament del funcionament d’aquests espais” ha recordat el regidor Javier Romero.