98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Colla de Diables ja ho tenen tot a punt pel celebrar el Correfoc de Festa Major

La Colla de Diables ja ho tenen tot a punt pel celebrar el Correfoc de Festa Major

Xavier Bes, president de la Colla de Diables de Sant Andeu de la Barca ha comentat en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu el correfoc que l’entitat santandreuenca oferirà el dissabte 1 de setembre a partir de les 21:30.

Correfoc de Sant Jordi 2018 - 14CORREFOC
DISSABTE 1 SETEMBRE
21.30 h
Inici: pl. d’Anselm Clavé

El Correfoc omplirà els carrers del poble d’espurnes, música i foc amb Els Diables, Diablots, Ous de Drac i Drac de Sant Andreu de la Barca amb la companyia dels Kabrits de Pallejà.

Recorregut: c. Major, c. de Parera, pl. de la Font de la Roda, c. de Sant Josep Oriol, c. de Catalunya, pg. del Parlament de Catalunya, c. del Montseny, c. Major i pl. d’Anselm Clavé.

Consells per al bon funcionament del correfoc

Us recomanem portar roba vella, de cotó, amb mànigues i pantalons llargs, mocadors i barret per evitar ofecs i cremades. No oblideu lligar-vos bé el calçat per si us empaiten.
Protegiu-vos els ulls i tingueu cura de tapar-vos les orelles per disminuir l’impacte del soroll de les explosions pirotècniques.
També recomanem al veïnat que tanqui les finestres, les portes i els balcons, que reculli la roba estesa i que plegui els tendals dels carrers per on passa el correfoc.
Protegiu els vidres dels aparadors amb paper gruixut o cartró.
No llanceu mai aigua damunt de bèsties ni de diables.
Deixeu fer la feina als diables i a les bèsties. Durant el recorregut no els talleu el pas.
L’organització no es farà responsable dels desperfectes per negligència.