98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Ens colem als assajos del musical ‘Una rossa legal’ de TeatrAndreu

Ens colem als assajos del musical ‘Una rossa legal’ de TeatrAndreu

La companyia TeatrAndreu segueix celebrant els 30 anys de trajectòria i ara ho fa amb la representació del musical ‘Una rossa legal’ els dies 14,15, 21 i 22 de gener en el Teatre Núria Esperts de Sant Andreu de la Barca.
‘Una rossa legal’ compta amb la particpació d’una cinquantena de persones entre músics i actors.
Ens hem colat als assajos del musical per parlar amb els seus protagonistes i escoltar algunes de les peces musicals que es podran escoltar en directe.

Una rossa legal reportatge ràdio sant AndreuEl musical ‘Una rossa legal’ està basat en el personatge d’Elle Woods, una rossa molt atractiva, aparentment ximple i superficial, que només pensa en el món de la cosmètica i la moda.

El seu únic objectiu és casar-se amb el seu promès atractiu i ric. Però ell vol ser polític i sap que una esposa com l’Elle seria un obstacle per a la seva carrera. Per tant, decideix deixar-la i entrar a la prestigiosa universitat de Harvard per començar els seus estudis.

L’Elle, amb el desig de recuperar el seu amor i de la manera més fàcil i absurda, aconsegueix entrar a Harvard. Una vegada allà, comença a canviar la seva forma de pensar i a fer ús de la seva intel·ligència oculta. Precisament serà gràcies al seu coneixement de la moda i la seva experiència vital, que aconseguirà inesperadament avançar tant romànticament com acadèmicament.

Entrades disponibles a http://www.teatrenuriaespert.cat

 

GALERIA FOTOGRÀFICA