98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Cobertura especial de Ràdio Sant Andreu de la Festa Major

Cobertura especial de Ràdio Sant Andreu de la Festa Major

El programa Via Directa oferirà una programació especial durant la celebració de la Festa Major a partir de l’1 de setembre

Ràdio Sant Andreu 02- Control central

Els dies previs a l’inici de la Festa Major, el programa Via Directa emetrà entrevistes i reportatges  sobre la programació de la festa de 10 a 12h  i de 17 a 19h.

El divendres 4 de setembre a partir de els 19.30h es podrà escoltar en directe per Ràdio Sant Andreu el pregó d’inici de la Festa Major que enguany oferiran la Colla de Diables i l’Agrupació Cultural Aigüestoses.

A continuació començarà una programació ininterrompuda durant les 24 hores del dia amb entrevistes i reportatges sobre el desenvolupament de la Festa Major  amb actualitzacions de la informació.

L’encarregat de presentar els programes especials serà Jordi Milian, responsable del programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

Els especials es podran seguir a través de Ràdio Sant Andreu 98.0, de la página web  de la ràdio www.radiosantandreu.com i a les xarxes socials de  facebook /RadioSantAndreu i twitter @radiosantandreu amb l’etiqueta #FMsab15 on l’emissora municipal oferirà els audios i les imatges més destacades.