98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Clara Segura porta l’obra ‘Conillet’ al Teatre Núria Espert

Clara Segura porta l’obra ‘Conillet’ al Teatre Núria Espert

El dissabte 6 de maig a les 21h l’actriu catalana actuarà a Sant Andreu de la Barca  per oferir un monòleg dirigit per Marc Martínez  amb text de Martas Galán.

Ferran Campmany, tècnic de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha donat detalls de l’obra en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

 clara segura
ARGUMENT DE ‘CONILLET’
És mare, treballa nou hores seguides, estima, té ràbia, por i està molt cansada.

Una mare rep una carta de l’escola on li diuen que el seu fill… no progressa adequadament. Aquest fet dispara l’acció de l’obra i el cor de l’únic personatge de Conillet. Una dona transhumana que, com si fos la justiciera d’una peli d’acció, iniciarà un viatge que l’acabarà conduint a les profunditats del seu interior i la confrontarà amb les pròpies pors i desitjos.

Sereu testimonis/voyeurs d’un viatge íntim, tot i que salvatge i amb un particular sentit de l’humor, a través del dia a dia d’una dona d’avui, una superwoman del passat, del present i del futur… que travessa el temps per arribar a tot arreu però que, al contrari dels superherois de pel·lícula, està morta de por: la por pels fills, la por de la soledat, de les mentides, de les ferides… La por de no ser estimada, i sobretot, de no ser entesa…

La vida d’aquesta mare apocalíptica és com un remolí, un xuclador, un anar i venir frenètic al ritme d’un timbal de Duracell, que dura i dura i dura… Però què passaria si un dia, a totes les conilletes del món, se’ls acabessin les piles?