98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Cita prèvia per les inscripcions a la Gimcana Nocturna

Cita prèvia per les inscripcions a la Gimcana Nocturna

Del 4 al 7 de juliol es podran fer les inscripcions per la gimcana de Festa Major, però enguany s’ha decidit establir una cita previa per tal d’evitar cues i agilitzar les preinscripcions.

Per poder demanar la cita prèvia cal fer-ho a través de la página web de sabarca.cat.

Després de dos anys sense Gimcana nocturna, l’any 2022 és l’any de retrobament.  Una activitat  molt esperada pel jovent de Sant Andreu de la Barca, que replega un voltant de 800 persones, entre participants i voluntaris amb 12 proves distribuïdes per tot el municipi.

Els dies 4, 5 i 6 de juliol, les inscripcions es podran formalitzar a l’Ajuntament, en horari de matí, mentre que el 7 de juliol, a l’Espai Jove, de 16.00 a 19.00 hores.

Per inscriure’s, els participants hauran de portar el DNI original de cada membre del grup.

L’edat mínima per a participar és 16 anys. En cas de ser menor d’edat, serà necessari presentar l’autorització o DNI del pare, mare o tutor legal.

Tot i que els 23 grups que van acabar tota la gimcana l’any 2019 tenen plaça assegurada per a aquesta edició, també hauran de dur a terme la inscripció.

En cas de tenir més de 60 grups inscrits, el 14 de juliol es farà un sorteig entre els grups que no tinguin plaça assegurada.

ENLLAÇ PER FER LA CITA PRÈVIA