98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Els cinemes Atrium ofereixen un nou cicle de Cinema Infantil en Català

Els cinemes Atrium ofereixen un nou cicle de Cinema Infantil en Català

Els Cinemes Atrium de Sant Andreu de la Barca i el Consorci per a la Normalització Lingüística organitzen una nova edició del Cicle de Cinema Infantil en Català.

En aquesta edició es podran veure les pel·lícules ‘Ballerina’, ‘LEGO. La pel·lícula’, ‘Els Barrufets. El poble amagat’ i ‘Gru 3, el meu dolent preferit’.

Rosa Monforte del Servei Local de Català ha comentat la nova ediicó del CINC a Ràdio Sant Andreu.

CINC_fullet-001

Des del gener del 2014 han passat pels Atrium Cines de Sant Andreu de la Barca un total de 1.726 espectadors i s’han projectat 33 pel·lícules diferents.

El cicle s’organitza en dues edicions a l’any, una té lloc a la primavera i l’altra a la tardor i en cadascuna es projecten quatre pel·lícules diferents sempre en l’horari de la primera sessió de dissabte a la tarda, a les 16.30 h. L’oferta del CINC és una bona ocasió perquè els infants puguin gaudir de cinema infantil de qualitat i en la llengua pròpia de Catalunya. I és també una oportunitat d’estendre la immersió lingüística, que ja es produeix a l’escola, als moments de lleure.

Per a aquesta edició de la tardor del 2017 podreu veure els títols següents, repartits entre els mesos d’octubre i novembre: