98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Chechu Nieto “tenia clar que al cartell de la Festa Major, els protagonistes havien de ser la gent de Sant Andreu de la Barca”

Chechu Nieto “tenia clar que al cartell de la Festa Major, els protagonistes havien de ser la gent de Sant Andreu de la Barca”

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha confiat en l’il·lustrador local per a la realització d’un cartell de Festa Major trencador i atrevit.
Il·lustrador reconegut internacionalment, ha dedicat bona part de la seva vida professional a fer il·lustracions per a diversos jocs de taula com Revolver, Cuba Libre, Cargolino Valentino o Dungeon Riders. Nieto, també és professor de secundària a l’Institut Sant Andreu.

Chechu Nieto ha recordat a l’entrevista realitzada a Ràdio Sant Andreu que és de Sant Andreu de la Barca de tota la vida i  sobre els cartells  assegura “sempre mires els cartells de la Festa Major i tens la il·lusió que algun any el puguis fer tu”.

La notícia de l’encàrrec del cartell el va rebre com una sorpresa, però ràpidament va començar a pensar en el disseny. Recorda que “vaig pensar a centrar el protagonisme en la mateixa gent del poble que surt a gaudir de la Festa Major, que assisteix als actes o simplement passeja i s’ho vol passar bé”. Nieto també va voler incloure elements lluminosos “vaig pensar en colors i llum, en una explosió de llums i colors” i per aquest motiu “vaig pensar en una mena de monstre que emnaés llum i es retroalimentés de l’alegria de la gent”.

 

Sobre si agradarà o no el cartell, l’il·lustrador respon que el millor “és que la gent en parli i que no sigui indiferent”. De moment ja tenim el cartell de Festa Major i Chechu Nieto ha deixat alguns missatges ocults. Alguns els ha explicat a l’entrevista realitzada a Ràdio Sant Andreu.