98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Charo Ramírez regidora de Promoció Econòmica i Comerç comenta les activitats de la III Festa de Primavera

Charo Ramírez regidora de Promoció Econòmica i Comerç comenta les activitats de la III Festa de Primavera

Sant Andreu de la Barca celebra del 30 maig  a l’1 de juny la tercera edicIó de la Festa de Primavera.

Charo ramirez festa primavera
El programa Via directa ha entrevistat a la regidora de Promoció Econòmica i Comerç a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Charo Ramirez  a més de comptar amb la presència de la coordinadora de  Promoció Econòmica Inma Ortega, que han destacat els actes d’aquesta edició a més de demanar als ciutadans a que participin dels tres dies de festa plens d’activitats.


Consulta els actes de la III FESTA  DE LA PRIMAVERA

Les actuacions dels finalistes del Festival La Voz de Oro el divendres a la nit amb l’espectacle ‘La manada musical,  la discomòbil, inflables, exhibicions, orquestra, animació infantil, la cursa popular de primavera i la fira comercial del diumenge amb la participació un total de 43 establiments. formen part de les activitats programades durant els tres dies de la Festa de la Primavera.

Aquest any  11 bars s’instal·laran en l’Avinguda Constitució per oferir les seves tapes durant els tres dies i disputaran el concurs de tapes del diumenge 1 de juny.
Els bars participants seran:  Pizzeria Tre Laghi, La Bodeguilla, La Esquinita del Mojito, Creperia Essencia, Vinibèrics, Donde Siempre, Rostiseria Ramírez, Frankfurt Sabor Autèntic, Mi Café, Bar la Caña i El Teu Café.

Com l’any passat, se sortejaran sopars o menjars per a dues persones per a les persones que provin 3 tapes i presentin el bitllet en l’urna situada en la carpa de la Regidoria de Promoció Econòmica.

Diumenge dia 1 de juny a la tarda una nova edició de la Mostra d’entitats  a l’escenari central av. Constitucióamb les actuacions: Escola Municipal de Música i Dansa,  Associació Cultural per la Dansa Ballaires,  Associació Escola de Dansa Sonia Navarro,  Asociación Joven de Danza “A Compás”,  Peña Sevillista  La Giralda de Sant Andreu de la Barca, Peña Bética de Sant Andreu de la Barca,  AAVV La Plana, Asociación Cultural de Baile Los Amigos,  Grup Incorag de Dansa Oriental del Casino,  Associació Cultural de Dansa de Sant Andreu de la Barca.