98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Un centenar de persones es manifesten per demanar l’alliberament d’Oriol Junqueres i els exconsellers

Un centenar de persones es manifesten per demanar l’alliberament d’Oriol Junqueres i els exconsellers


435814849_177222Al voltant d’un centenar de persones es van manifestar aquest dijous davant de l’ajuntament  de Sant Andreu de la Barca per demanar l’alliberament  d’Oriol Junqueras i els exconsellers Jordi Turull, Raül Romeva, Meritxell Borràs, Joaquim Forn, Josep Rull, Carles Mundó i Dolors Bassa.

Pel que fa a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell i  als cinc membres de la Mesa citats a declarar aquest dijous el Tribunal Suprem els hi ha donat  una pròrroga d’una setmana.

Jordi Albert portaveu d’ERC a Sant Andreu de la Barca i president comarcal del partit ha estat aquest dijous a Madrid i ha fet una  valoració  a Ràdio Sant Andreu com també ho ha fet Joan Gaspà, portaveu del PDeCAT de la ciutat.

Per la seva banda el PSC ha emès un comunicat on ‘respecten la independència judicial i acaten les decisions de la justícia’. Asseguren que “Mai no s’hauria d’haver arribat a aquesta situació” i “els problemes polítics requereixen solucions polítiques”. En el comunicat el PSC afirma que ja van advertir de les conseqüències de “situar-se fora de la legalitat i per seguir una via unilateral”. El comunicat finalitza destacant que ‘segurem treballant per recuperar el seny i la via del diàleg, la negociació i el pacte dintre d’un marc de l’Estat de dret’