98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / La Casa Estrada acull dissabte el SAB Street Moda amb la participació de comerços locals

La Casa Estrada acull dissabte el SAB Street Moda amb la participació de comerços locals

El dissabte 22 d’abril de 17 a 24h  els jardins de la Casa Estrada acullen el SAB Street Moda amb la participació de 8 comerços de Sant Andreu de la Barca vinculats al sector de la moda i complements.

Un dels objectius es promocionar el comerç local, segons ha destacat Juan Pérez, regidor de Promoció Econòmica, Indústria i Comerç Juan Perez ha comentat a Ràdio Sant Andreu la nova iniciativa comercial.

casa estradaLa iniciativa  organitzada per l’Ajuntament  i l’ACSSAB amb la col·laboració del Mercat i l’Associació de Coemrciants del Barrio de La Solana pretén mostrar l’oferta comercial d’aquests establiments per a aquesta temporada i donar a conèixer els productes, serveis i novetats que posen a la disposició dels seus clients.

En els jardins de la Casa Estrada també s’habilitarà un espai gastronòmic perquè els assistents puguin degustar els productes i creacions dels bars i restaurants participants.

També  s’ha previst un concert de música ambient a partir de les 20.30 hores a càrrec del grup The Lemon Beat.

COMERÇOS PARTICIPANTS

ESPAI MODA:
ACG  moda, Calçats  Montse Roig, El Ricón de Chester, Heura,  Flors i detalls Montse Guardia, La Barata, Manelets i Carmetes i Taraxacum Atelier.

ESPAI GASTRONÒMIC:
Forn Garcia Cal Forner i Vins i Caves Piteus.