98.0 fm En directe Signal
Home / Cultura / Sant Andreu de la Barca ja es prepara pel Carnaval 2017

Sant Andreu de la Barca ja es prepara pel Carnaval 2017

Una rua familiar al matí i el ball de Carnaval al Poliesportiu L’11 centren les activitats previstes pel 25 de febrer

 

 

Carnaval SAB 2015 -01L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca tornarà a organitzar enguany un ball de Carnestoltes,  l’escenari triat és el poliesportiu l’11, que obrirà les seves portes a les 23.30h i es previst que la festa s’acabi a les 4h.

El dimecres 15 de febrer es posaran a la venda les entrades del ball de Carnaval, que es podran adquirir a l’Espai Jove i que inclouen una consumició.

El preu de les entrades és de 7 euros pels majors de 25 anys i de 6 euros pels menors d’aquesta edat. En tots els casos és imprescindible anar disfressat per poder accedir al ball.

La celebració del Carnestoltes a Sant Andreu de la Barca començarà el dijous 23 de febrer a les 17.30h amb l’arribada del Rei Carnestoltes.

 Aquest personatge sortirà de la Biblioteca i anirà passejant i engrescant a tothom fins a la plaça Federico García Lorca on hi haurà música d’animació.

El mateix dissabte 25 de febrer a partir de les 11.15h tindrà lloc a l’esplanada del Mercat Setmanal la rua de Carnaval, que comptarà amb la participació d’un total de 13 entitats de la ciutat i que organitza l’Ajuntament amb la col·laboració de l’Esplai Pingüí.

La rua passejarà per l’avinguda de la Constitució, el carrer Esport, el passeig del Parlament, el carrer Catalunya, el carrer del Doctor Fleming, el carrer de l’Esport, l’avinguda de la Constitució i tornarà a l’esplanada del Mercat Setmanal on hi haurà animació infantil amb espectacle.