98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Canvis en el sorteig de la campanya de Nadal del comerç local

Canvis en el sorteig de la campanya de Nadal del comerç local

El sorteig se celebrarà el dimarts 4 de gener a les 14h  sense públic  i es podrà seguir en directe a les xarxes socials de l’Ajuntament. 

La situació d’emergència sanitària ha fet que el sorteig es faci sense públic, a diferència dels que estava inicialment previst.  Amb aquest canvi tots els premis serán no presencials i el 4 de gener se sortejaran 20.000 euros en premis. en forma de vals, de xecs o de premis, com ara pernils o paneres.

Per poder optar als premis cal comprar en els establiments que participen a la campanya  i dipositar el ticket de compra degudament cumplimentat amb el nom, cognoms i telèfon de contacte i dipositar-lo en una urna.

 

PREMIS

1 val de compra de 3.000 euros
1 val de  compra de 1.000 euros,
100  vals de compra  per valor de 100 euros
1 val de compra  de 400 euros per gastar al mercat de la ciutat
2 paneres valorades en 6.000 euros
20 pernils

 

NORMES DE PARTICIPACIÓ

• Edat mínima per participar: 18 anys

RESTRICCIÓ DE PARTICIPANTS PER ESTABLIMENT
• NO poden presentar tiquets de participació de l’establiment: el propietari/s, els familiars dels propietaris i els empleats. Si que podran participar amb tiquets de qualsevol altre establiment.

ANUL·LACIÓ DE TIQUETS
Serà invalidat qualsevol tiquet que:
• No tingui el nom o telèfon del participant.
• No tingui les dades de l’establiment.
• No sigui l’original.

• Els premis no són acumulables. Cada persona només pot optar a un premi.

• Un cop realitzat el sorteig dels premis s’extrauran 20 butlletes de reserva per si els guanyadors extrets en primera instància resulten invalidats o estan repetits.

• Els organitzadors es reserven el dret de demanar la documentació necessària per a la verificació de dades i el bon compliment de les bases del concurs, així com prendre resolucions posteriors davant qualsevol incidència o punt no contemplat en aquestes normes.