98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Campanya per promoure el civisme a la muntanya

Campanya per promoure el civisme a la muntanya

Els 16 municipis que formen part del projecte de les Muntanyes del Baix i el Consell Comarcal han dissenyat una campanya per promoure el bon ús de l’espai natural de les Muntanyes.

img_noti_Mdb

La campanya consta de vuit infografies temàtiques que tenen per objectiu informar a la ciutadania de les repercussions del nostre comportament sobre la fauna, flora, patrimoni i habitants, per tal de preservar els importants valors naturals i patrimonials de l’entorn sense haver de renunciar a gaudir d’aquest espai privilegiat de 120 km² situat a la comarcal del Baix Llobregat.

Les infografies s’aniran publicant periòdicament a les diferents xarxes socials, tant del Consell Comarcal, com dels municipis que formen part i que són part activa a l’hora d’executar les mesures per a revitalitzar aquest espai.

Aquesta campanya d’Informació al públic sobre l’accés respectuós al medi natural i l’edició de les vuit infografies de material divulgatiu de suport sobre els valors de les Muntanyes del Baix està inclosa al Pla d’Accions de les Muntanyes del Baix 2019-2023

Les Muntanyes del Baix són un espai natural al marge dret del riu Llobregat que abasten 120 km², la majoria forestal amb un total de  16 municipis, entre ells, Sant Andreu de la Barca.

Els valors de Muntanyes del Baix són agrícoles, ramaders i forestals, però també paisatgístics i patrimonials, els quals, a causa de diverses circumstàncies, poden estar subjectes a alteracions, de vegades, arran de l’activitat humana, que posen en risc el seu actual estat de situació.

Infografia_General8