98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Bona valoració de la reunió de l’alcalde Marc Giribet amb el conseller d’Empresa, Roger Torrent sobre la situació a Celsa

Bona valoració de la reunió de l’alcalde Marc Giribet amb el conseller d’Empresa, Roger Torrent sobre la situació a Celsa

Tal i com ja va avançar Ràdio Sant Andreu, dijous, l’alcalde Marc Giribet va mantenir una reunió amb el conseller per mostrar  la preocupació pel futur industrial de l’empresa i el manteniment dels llocs de treball un cop el jutjat mercantil número 2 de Barcelona ha sentenciat el traspàs de la propietat de l’empresa Celsa als seus creditors.

De la reunió, l’alcalde, Marc Giribet, fa una bona valoració segons informa el consistori santandreuenc. Giribet ha insistit que la principal preocupació per Sant Andreu de la Barca és la continuació del negoci industrial “perquè hi ha 200 famílies de Sant Andreu que hi treballen i són la nostra principal inquietud“.

Segons l’alcalde Giribet “el departament d’Empresa treballa per mantenir els llocs de feina i perquè els projectes d’inversió previstos per a la mateixa empresa com per altres projectes on hi participa es posin en marxa. També per mantenir l’activitat industrial. El que sembla que volen fer els nous propietaris és incorporar un soci industrial coneixedor del sector que pugui donar continuïtat a la seva l’activitat econòmica en el futur“. Finalment, l’Ajujtament de Sant Andreu de la Barca  informa a través de la pàgina web que “el conseller s’ha compromès a tenir una interlocució directa amb els ajuntaments de Castellbisbal i Sant Andreu i transmetre als nous propietaris la necessitat de reunir-se amb els dos ajuntaments i continuar amb les relacions existents fins ara“.

A la reunió també hi ha assistit l’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde.