98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Bona acollida de les primeres sessions de la Setmana de l’educació respectuosa

Bona acollida de les primeres sessions de la Setmana de l’educació respectuosa

Fins aquest dijous es realitzen a Sant Andreu de la Barca xerrades i tallers. Les dues primeres sessions han comptat amb més d’un centenar de participants.

La primera sessió es va adreçar a famílies amb infants de 0 a 6 anys i es van tractar qüestions de com comprendre la influència del propi estat emocional en l’acompanyament dels fills/es, i iniciar l’entrenament d’habilitats que ajudin a generar hàbits favorables per a la convivència. La xerrada va anar a càrrec de Salut i Educació Emocional (SEER

La segona sessió celebrada aquest dimarts al Teatre Núria Espert va comptar amb la presència d’unes 90 persones. Es va parlar de la importància dels límits en l’educació dels infants a càrrec de Sònia Kliass, psicòloga especialista en desenvolupament infantil.  La regidora d’Educació, Infància i Famílies, Anna Serra s’ha mostrat molt satisfeta de la bona acollida de les primeres sessions.

La Setmana de l’educació respectuosa continua aquest dimecres i dijous amb Tallers de jocs gegants per a famílies 4-16 anys a la Casa Estrada i dijous a Les Escoles Velles una xerrada amb famílies amb nens de 12 a 16 anys per tractyar qüestions referents a l’adolescència.