98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Banc d’Aliments de Sant Andreu de la Barca dobla el nombre d’usuaris arran la pandèmia al COVID-19

El Banc d’Aliments de Sant Andreu de la Barca dobla el nombre d’usuaris arran la pandèmia al COVID-19

El Banc d’Aliments de Sant Andreu de la Barca ha doblat el seu nombre d’usuaris durant la pandèmia derivada del coronavirus.

 

Banc Aliments Sant Andreu Barca

 

Aquest servei presta servei a 450 famílies, que sumen 1.363 persones. Per poder millorar el servei als usuaris, el Banc d’Aliments ha incrementat el seu horari i actualment obre els dimarts i els dijous pel matí i per la tarda i els dimecres pel matí.

A més, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha reservat una partida de 10.000 euros per contribuir a garantir l’alimentació de nens i nenes en risc de vulnerabilitat.

Es tracta de 128 infants que viuen en el si d’una família beneficiària del Banc d’Aliments però que, per diversos motius, per exemple perquè la família no l’ha demanat, no tenen accés a una beca menjador.

A cada família se li ha lliurat una targeta moneder carregada amb 80 euros per cada nen, que podran fer servir per adquirir alimentació.

L’Ajuntament i el Fòrum Solidari han organitzat pels pròxims 19 i 20 de juny una campanya de recollida de productes de primera necessitat, que serviran per nodrir el Banc d’Aliments.